Májové oslavy v České Skalici.

recnici maj oslave v ceske skalic uV České Skalici se sešlo na dvěstě účastníků Májové veselice.Bohatý program oslovil místní občany ,ale přjeli i tradiční účastníci prvomájových oslav z Jaroměře, Náchoda, Broumova a okolí České Skalice, kde jsme organizovali májovou veselici poprvé. Po projevu poslankyně Mgr.Soni Markové předsedkyni OV KSČM Mgr.Soňa Marková dále vystoupili se zdravicí řečníci předsedkyně KV KSČM Mgr.Věra Žižková a Jiří Zvára jako představitel města a pořadatel celé akce.
Program řídil osvědčený moderátor Dr.Luboš Míl.Účastníci viděli malé mažoretky z Holohlav, S ukázkou psího tanečku vystoupila Ing. Smolíková a celou řadou dalších dovedností.Několikrát vystoupila skupina žen v dobových krojích minulých století.Na dolním hřišti probíhala ukázka výcviků služebních psů a jejich zákroků, kde to mohlo figuranta i zabolet.Hasiči z České Skalice měli připraveny ukázky záchrany životů v různých podmínkách a situacích.V průběhu celého odpoledne hrála a zpívala osvědčená kapela OK Styl z Náchoda.Silný vítr účastníkům nevadil a ani děti na skákací trampolíně a místním dětském hřišti nepřišli zkrátka.Nafukovací balónky a lízátka pro děti, výborná obsluha a připravené občerstvení v místní restauraci mělo vysokou úroveň.Na závěr přišlo poděkování všem účastníkům, pořadatelům a příští rok to můžeme opakovat.

recnici maj oslave v ceske skalici