medailon sormova

Zasvětila celý svůj život dětem – nejen jako učitelka, ale také jako pionýrská vedoucí a rovněž v roli radní Královéhradeckého kraje, kde v uplynulém volebním období řídila oblast školství. V této funkci se jí mimo jiné podařilo vytvořit zásady oceňování dobrovolníků pracujících s dětmi a mládeží, prohloubit spolupráci škol a zaměstnavatelů, vytvořit tradici ocenění firmy školou a naopak školy firmou za vzájemný přínos, výrazně zvýšila podporu masového sportování, pohybové gramotnosti a dalších volnočasových aktivit. V Pionýru aktivně pracuje od svých vlastních pionýrských let, jako instruktorka, oddílová vedoucí, skupinářka, kus práce odvedla i ve vyšších funkcích. Má za sebou pětatřicet let letních táborů a už se těší na ten letošní.

Nyní je aktivní v Komisi místní samosprávy města Hradec Králové, ve školské komisi Rady města, neméně kvalitní práci odvádí jako zastupitelka Královéhradeckého kraje. Nemá ráda politikaření, zákulisní „hrátky“, rozkrádání republiky. Váží si rovných a poctivých lidí.

Táňa vychovala dceru a syna a pyšní se třemi vnučkami. Energii čerpá v přírodě, sportu a knížkách. V Poslanecké sněmovně by se ráda věnovala oblasti vzdělávání, výchovy, zaměstnanosti, sportu a života seniorů.

Fb KV KSČM KRHK: www.facebook.com/kvkscmkrhk
web KV KSČM KRHK: www.kscmkrhk.cz