markova CTVětšina z nás vnímá zdraví jako nejdůležitější věc na světě. Proto je také dostupnost a kvalita zdravotní péče na jednom z prvních míst hodnotového žebříčku. Královéhradecký kraj a Náchodsko zvlášť, trpí dlouhodobými problémy celého českého zdravotnictví. Jedná se především o nedostatek finančních prostředků.
Sona Markova senatni volby 2018Vážení spoluobčané, milí přátelé. Člověk by měl vždy dělat, co ho baví nebo ho má bavit, co dělá. Mně se obojí celý život daří. První polovinu pracovního života jsem učila dějepis, ruštinu, němčinu a společenské vědy na základní škole, trénovala plavání a prázdniny trávila s dětmi na táboře v Kamenci jako vedoucí. Dalších 15 let jsem pracovala jako poslankyně PS PČR – byla jsem místopředsedkyní Výboru pro zdravotnictví, členkou Výboru pro evropské záležitosti i Rady Evropy.
mar 75KSČM předkládá do letošních komunálních voleb úplnou kandidátní listinu, na niž náchodští voliči najdou 11 žen a 16 mužů různého věku, rozličných zkušeností a různorodých profesí v čele s naší dlouholetou exposlankyní, expertkou na zdravotnictví Mgr. Soňou Markovou. V první pětce bude o přízeň Náchoďanů usilovat i zkušený zastupitel a pracovník v kultuře Josef Kindl, IT odborník Jaroslav Manych či odborář Josef Dušek.