Kandidátku KSČM v Náchodě vede Soňa Marková

mar 75KSČM předkládá do letošních komunálních voleb úplnou kandidátní listinu, na niž náchodští voliči najdou 11 žen a 16 mužů různého věku, rozličných zkušeností a různorodých profesí v čele s naší dlouholetou exposlankyní, expertkou na zdravotnictví Mgr. Soňou Markovou. V první pětce bude o přízeň Náchoďanů usilovat i zkušený zastupitel a pracovník v kultuře Josef Kindl, IT odborník Jaroslav Manych či odborář Josef Dušek.
Jak členové KSČM, tak sympatizující vždy prosazovali zájmy všech obyvatel města. Tak tomu bude i po letošních říjnových voleb.

KSĆM od samého počátku bojuje za výstavbu obchvatu a celkové zlepšení katastrofální dopravní situace ve městě. Naším cílem je i zajištění dostupnosti kvalitních zdravotních a sociálních služeb, včetně obnovy lázeňství. O využití areálu po bývalé Tepně musí rozhodnout sami občané, my bychom zde rádi vybudovali malometrážní byty pro mladé rodiny a seniory, jesle a další zařízení pro děti, spolkový či parkovací dům. Prostě takovou novou příjemnou část města. Pozornost chceme věnovat i bývalému přírodnímu divadlu a přeměnit ho na multifunkční kulturní a společenské centrum.

Naší snahou vždy bylo a nadále je, aby se všem lidem v Náchodě dobře žilo. Prosazujeme spolupráci nikoliv konfrontaci se všemi, kterým jde o totéž. Komunální politika je často velmi úzce spjata s politikou celostátní, a proto je Soňa Marková i naší kandidátkou do senátních voleb. Její hlas bude zcela jistě v Senátu slyšet.

Žoček Jiří